Erasmus akreditacija 2021 – 2027

RAZPIS

Erasmus akreditacija je orodje, namenjeno organizacijam na področjih šolskega izobraževanja, PSI in izobraževanja odraslih, ki želijo vzpostaviti ali nadaljevati mednarodno sodelovanje. Dodelitev Erasmus akreditacije potrjuje, da je institucija oz. organizacija pripravila načrt za izvedbo visokokakovostnih aktivnosti mobilnosti v okviru širših prizadevanj za razvoj svoje organizacije. Rok prijave je 29. oktober 2020 (ob 12:00:00)

Organizacije PSI, ki imajo veljavno listino Erasmus+ za mobilnost v poklicnem in strokovnem izobraževanju, s prijavo na ta razpis svojo akreditacijo prenesejo na prihodnji program. Te organizacije lahko zaprosijo za poseben poenostavljen postopek za imetnike listine za mobilnost v poklicnem in strokovnem izobraževanju. V okviru tega razpisa se lahko imetnikom veljavne listine za mobilnost v PSI podeli tudi znak odličnosti za priznanje njihovega preteklega dela in predanosti kakovosti.

Institucijam z Erasmus akreditacijo bo omogočen poenostavljen dostop do možnosti financiranja v okviru ključnega ukrepa 1 prihodnjega programa Erasmus (2021–2027).

Nacionalna agencija bo pripravila podrobnejše informacije v prihodnjih tednih, prav tako bomo organizirali seminarje za potencialne prijavitelje. Ta trenutek še nimamo vseh potrebnih informacij, zato vas prosimo, da spremljate naše spletne strani, kjer vas bomo ažurno o vsem obveščali. 

Informacije za prijavitelje

Več informacij bo na voljo v kratkem.

}