Povej naprej!

18. 9. 2019

ERASMUS+ za tiste, ki ne vedo, kaj to je

Ste zaposleni v vrtcu, šoli, na fakulteti ali ljudski univerzi, knjižnici, muzeju? Želite svoje delo v izobraževanju obogatiti z izkušnjo v tujini ali morda to omogočiti svojim učečim se? Ali pa imate projektno idejo, ki bi jo uresničili v mednarodnem partnerstvu?

Vse to in še več vam omogoča Erasmus+ program Evropske unije. Gre za program sodelovanja na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa, ki ponuja marsikaj več kot le mobilnost študentov. Po tem je namreč še najbolj znan.

Erasmus+ informativna predstavitev je namenjena vsem, ki programa ne poznajo. Po predstavitvi boste vedeli, ali vašo idejo lahko uresničite v okviru programa in katera akcija v okviru Erasmus+ je prava za prijavo. S tem znanjem boste izbrali pravi seminar za prijavitelje, kjer boste nato izvedeli vse potrebno za konkretno prijavo na razpis Erasmus+ 2020.

Vabljeni v Hišo EU (Dunajska cesta 20, Ljubljana, poleg Gospodarskega razstavišča) v petek, 4. oktobra 2019, ob 13h.

Predstavitev bo trajala predvidoma do 15h, je brezplačna in bo v slovenskem jeziku. Prosimo, da svojo udeležbo najavite preko spletnega obrazca PRIJAVA.

VABLJENI