Erasmus+ foto natečaj

24. 12. 2019
Rok za oddajo 13. 1. 2020

Od ustanovitve leta 1987 je program Erasmus+ (in njegovi predhodniki) omogočil mobilnost številnim udeležencem, s čimer so si okrepili svoje spretnosti in se naučili sprejemati raznolikost. Število mobilnih posameznikov, ki so imeli koristi od programa Erasmus, je v letu 2019 doseglo 10 milijonov in še narašča!

Da bi proslavili ta pomemben mejnik in neverjeten uspeh več kot 30 let izvajanja programa, ekipa Erasmus+ z veseljem napoveduje objavo fotografskega natečaja.

Udeleženci programa Erasmus+, ki so zainteresirani za sodelovanje na natečaju, vljudno vabljeni, da do 13. januarja izberejo in naložijo eno posebno fotografijo s kratkim besedilom – opišite svoje izkušnje in povejte kakšen vpliv je imel program v vašem življenju. Vabljeni tudi udeleženci predhodnikov programa Erasmus+ (Comenius, Leonardo Da Vinci, Grundtvig, Mladi v akciji itd.), pomagajte nam pripovedovati dolgo zgodbo od leta 1987!

Izbrane slike in opisi bodo zbrani in razstavljeni v dvorani Université Libre de Bruxelles med vseevropsko konferenco ključnih deležnikov 28. in 29. januarja 2020.

Več o natečaju si preberite na tej spletni strani.