Sestanki za pogodbenike E+ 2020

10. 6. 2020

Spoštovani koordinatorji izbranih projektov mobilnosti Erasmus+ 2020

Junija so navadno za vse akcije sestanki za nove pogodbenike projektov mobilnosti. Pred tem vsi pogodbeniki prejmejo tudi pogodbe za odobrene projekte, da nato na srečanju točno vedo, o čem teče beseda.

Leto 2020 je zaradi vseh izjemnih okoliščin posebno in razmere vplivajo tudi na sestanke za pogodbenike. Prav tako imate še več vprašanj kot smo vajeni iz preteklih let. Da bi vam nanje lahko čim bolje odgovorili, čakamo na nekaj bistvenih navodil oz. informacij s strani Evropske komisije (npr. pogoji upravičenosti in višina financiranja virtualnih oz. kombiniranih mobilnosti). Takoj, ko jih prejmemo, vas bomo obvestili o naših nadaljnih aktivnosti za vas.

Vzorci pogodbene dokumentacije so na voljo na naših spletnih straneh, pod zavihkom “Pogodbena dokumentacija“.  Lahko so vam v pomoč, če boste že začeli s pripravami. Čeprav bomo s sestanki počakali, vas bomo v teh dneh vseeno povabili na virtualno srečanje, da se – četudi virtualno – spoznamo in vam posredujemo nekaj osnovnih informacij ter poskusimo odgovoriti po najboljših močeh na najbolj nujna  vprašanja.

Skupaj zmoremo!