Tematski Erasmus+ seminarji

3. 8. 2017

Čeprav ta trenutek večina izobraževalnih ustanov v Sloveniji počitnikuje, so kolegi malo bolj na severu že aktivni. Zopet vas vabimo k udeležbi na dveh tematskih seminarjih, kjer boste lahko delili svoje izkušnje, izmenjali dobre prakse in tudi stkali nove naveze za bodoče projekte. Trenutno so odprte prijave za dogodek na Finskem (VET) in v Nemčiji (HE), rok je 31.8.2017!

  • 12. do 17. novembra 2017 bo na Finskem (Helsinki in Tampere) potekal študjski obisk za področje poklicnega izobraževanja in usposabljanja z naslovom “Strengthening the competence-based approach”
  • 28. in 29. novembra 2017 bo v Leipzigu potekal tematski seminar za področje visokega šolstva z naslovom “Recognition: use and matching ECTS with learning outcomes”

Več informacij (vabilo, osnutek programa) najdete na spletni strani TCA aktivnosti. Prijavite se preko prijavnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani TCA aktivnosti, prijavnico pa pošljete na e-naslov ter tudi po pošti s podpisom pravnega predstavnika vaše institucije.

VABLJENI K PRIJAVI!!