Poklicno izobraževanje in usposabljanje – lokalno in globalno

22. 11. 2017

V petek, 24.11.2017, bo na Biotehniškem centru Naklo potekalo tematsko srečanje vseh, ki sodelujejo v mednarodnih projektih ERASMUS+ na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja.
Dogodek poteka v sklopu pobude Evropskega tedna poklicnih spretnosti 2017, ki je namenjena promociji in dvigu kakovosti poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Namen našega dogodka je povezati organizacije s področja poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ki sodelujejo v programu Erasmus+ ter prek mednarodnega sodelovanja aktivno prispevajo k privlačnosti, kakovosti in dostopnosti poklicnega izobraževanja in usposabljanja. Vabljeni vsi trenutni ali pretekli pogodbeniki in tudi organizacije, ki so se že prijavljale, pa še niso bile na razpisu uspešne.

Dogodek bo odlična priložnost za izmenjavo idej in dobrih praks ter informiranje o sistemskih spodbudah, ki podpirajo razvoj PIU na ravni organizacij in posameznikov – strokovnega osebja in učečih se. Posebni gosti dogodka bodo ECVET strokovnjakinja iz Avstrije, predstavnik Centra RS za poklicno izobraževanje ter ambasador programa Erasmus+ ob njegovi tridesetletnici  – gluhi novinar Bojan Mord.

Program in povezavo do spletno prijave najdete tukaj.

Lepo vabljeni!