Izobraževanja eTwinning 2017

8. 2. 2017

Na CMEPIUS-u kot nacionalni svetovalni službi eTwinning vam bomo tudi letos omogočili udeležbo na različnih mednarodnih izobraževanjih.

Ponovno lahko izbirate med 3 različnimi vrstami izobraževanj:
1. Kontaktni seminarji: namenjeni so spoznavanju partnerjev za nadaljnje sodelovalno delo. Vsi, ki bi si želeli pričeti z mednarodnim delom, pa ne veste, kako najti ustreznega partnerja oz. vas zanima razpisana tema, ste vabljeni k prijavi;
2. Izobraževanja Future Classroom Lab (FCL): organizira jih Evropsko šolsko omrežje, in sicer z namenom inovativne rabe različnih IKT orodij pri pouku. Izobraževanja so zelo pestra in pokrivajo različne teme – uporaba tablice, posebne delavnice za naravoslovce idr.;
3. Pedagoške razvojne delavnice: organizirajo jih nacionalne svetovalne službe eTwinning po Evropi. Njihov glavni namen je poglobitev znanja na razpisano temo, mreženje med kolegi/kolegicami z istega področja in vzpostavitev mednarodnega partnerstva.

Nabor izobraževanj, ki se bodo odvila v prihajajočih mesecih, je že objavljen na naših spletnih straneh (pod FCL seznam za leto 2017), kjer boste našli tudi obrazce za prijavo.

Za vsa izobraževanja vam bomo povrnili stroške poti, namestitve in kotizacije ter uredili vse potrebno.

Roki za prijavo so različni – prvi je že 10. 2. 2017, zato priporočamo, da seznam razpoložljivih izobraževanj spremljate sproti.

Lepo vabljeni k prijavi!