#ErasmusDays 2019

Sodelujte v Erasmus dnevih 2019

Že drugo leto zapored nacionalne agencije sodelujemo v vseevropskih Erasmus dnevih, #ErasmusDays, ki bodo letos potekali od 10. do 12. oktobra 2019.

Namen #ErasmusDays je s številnimi aktivnostmi doseči čim večje število ljudi, širiti pozitivne učinke programa Erasmus+ in ozavestiti pomen mednarodne mobilnosti, mednarodnega sodelovanja ter širjenja znanja s katerim izboljšujemo kakovost izobraževanja. Ni potrebe, da bi v tem času organizirali nov dogodek izključno namenjen promociji #ErasmusDays 2019, cilje je, da že načrtovane aktivnosti v okviru vašega projekta izvedete na omenjene dneve. Na CMEPIUS-u, nacionalni agenciji programa Erasmus+, bomo zbirali dogodke, ki se bodo vrstili v obdobju med 10. in 12. oktobrom ter jih posredovali koordinatorjem vseevropske spletne strani www.erasmusdays.eu, kjer bo vaš dogodek zabeležen, postavljen na zemljevid in promoviran tudi izven meja Slovenije.

V kolikor boste potrebovali dodatne informacije nam pišite na erasmusplus@cmepius.si ali si preverite več na spletni strani dogodka. Z vami delimo tudi celostno grafično podobo dogodka, ki jo lahko uporabite z namenom promocije vašega dogodka.