E+ 2018 -> Seminarji za prijavitelje

27. 11. 2017

Že Benjamin Franklin je vedel: “By failing to prepare, you are preparing to fail.”

Verjamemo, da ste si razpisno gradivo že pogledali in načrtujete aktivnosti za leto 2018 ter s tem svoj Erasmus+ projekt. V tem smo vam lahko v veliko pomoč in podporo, zato vas vabimo, da se udeležite seminarjev za potencialne prijavitelje, ki jih organiziramo. Seminarji naslavljajo posamezne tipe projektov in področij izobraževanja. Na seminarjih bomo izpostavili najpomebnejše izzive priprave projektov Erasmus+, delili z vami izkušnje in ugotovitve ocenjevalcev ter lekcije, ki smo jih spoznali ob spremljanju izvajanja projektov.

PRIJAVNICE
Akciji mobilnosti v šolskem izobraževanju (KA101) in izobraževanju odraslih (KA104) ohranjata e-prijavnico v PDF obliki.

Ostale akcije imajo novo obliko spletne e-prijavnice (kot centralizirane akcije). Za dostop na portal potrebujete ECAS račun (kot za pridobitev/urejanje PIC kode), tudi spletna prijavnica omogoča postopno izpolnjevanje, shranjevanje, tiskanje in medsebojno izmenjavo, le v nekoliko drugačni obliki. Trenutno je na voljo za akcijo konzorcij za mobilnost v visokem šolstvu (KA108).
Pripravljamo kratka navodila za uporabo in delo s spletnimi prijavnicami.

Enako kot prejšnja leta se trudimo v čim krajšem času zagotoviti prevode prijavnic, vendar je prevajanje vezano na objavo dokočne verzije prijavnic v angleškem jeziku. Trenutno se prevajata prijavnici za KA101 in KA104, na voljo bosta do sredine decembra.

Razen oblike (s PDF v spletno e-prijavnico) se načeloma prijavnice vsebinsko niso bistveno spremenile!